پمپ خود مکش می تواند از خانواده پمپ های سانتریفیوژ و پمپ های اسکرو می باشد که عمدتا در واحد های تصفیه فاضلاب صنایع، فاضلاب شهری و ….. مورد استفاده قرار میگیرد. این پمپ ها دارای مکش بالایی می باشند و با پمپ های انتقال فاضلاب  و پمپ های بشکه کش فرق دارند و توانایی دارند با یک بار هواگیری مابع را از عمق 7 متری پمپاژ کنند. استفاده از این پمپ ها در مواردی که نیاز به نصب پمپ بیرون از فاضلاب باشد، بسیار مناسب است. این نوع پمپ های هوای محبوس شده را تخلیه و سپس مانند یک سانتریفیوژ معمولی عمل میکنند. پمپ خود مکش جهت پمپاژ آب تمیز، کثیف، آب به همراه شن و ماسه، لجن فاضلاب و آلودگی نفتی و…. در صنایع مختلف مورد استفاده قرار میگیرد. اما پمپ هایی هستند که جز پمپ های صنایع پتروشیمی و پمپ های صنایع غذایی می باشند.

این پمپ ها بر بروی یک شاسی تک محوره مستقر بوده و قابلیت حمل توسط هر نوع وسیله نقلیه تا محل مورد نظر را دارد. شیلینگ های مکش و رانش، تمامی پمپ های خودمکش از نوع Quick Coupling بوده و پروانه Vortex آن به گونه ای طراحی شده گردیده که ذرات معلق و مواد جامد مختلف بدون هیچ انسدادی از آن عبور می کند. همچنین در طراحی شاسی ها نیز تمهیداتی اندیشیده شده که نیازی به حمل جداگانه شیلنگ ها، سوخت و سایر تجهیزات جانبی نباشد.

کاربرد پمپ های خود مکش:

  1. کشاورزی
  2. فاضلاب
  3. استخر
  4. تخلیه چاه آب های ساختمانی
  5. انتقال آب از دریاچه، رودخانه
  6. مصارف خانگی
  7. استفاده در مخازن

مشخصات فنی پمپ های خود مکش

پمپ های خود مکش همانند پمپ های دیگر شامل بیشترین میزان هد، بیشترین دبی، ارتفاع مکش و دمای کاری می باشد. با توجه به ساختار پمپ های خود مکش با وجود داشتن ویژگی تخلیه هوا، در بهترین حالت حداکث ارتفاع مکش آنها 8 متر می باشد. در صورتیکه برخی شرکت ها، ارتفاع مکش بیشتری را برای پمپ ذکر می کنند اما باز هم عملکرد آن ها در هنگام مکش تقریبا همین مقدار باشد. این پمپ ها می توانند در دسته بندی پمپ های جایجایی مثبت و یا پمپ های جابجابب غبر مثبت باشند.

نحوه عملکرد پمپ خود مکش گریز از مرکز:

هوای خط مکش پمپ باید تخلیه شود در غیر این صورت پروانه پمپ به تنهایی قابلیت حذف هوای محبوس را ندارد. پمپ های خود مکش بر خلاف سایر پمپ های سانتریفیوژ، یک محفظه برای آنها تعبیه شده است. این مخزن ممکن است بالای پروانه یا روبروی همان باشد. طرز کار پمپ های خود مکش همانطور که در تصویر زیر می بینید پروانه در قسمت مرکزی خلاء ایجاد کرده و هوا را از خط مکش به داخل پمپ می کشاند، در قسمت مرکزی سیال و هوا با یکدیگر مخلوط شده و به سمت خط تخلیه پرتاب می شوند. چون چگالی هوا کمتر از آب می باشد بالا قرار گرفته و به سمت پورت خروجی هدایت شده و سیال مجددا به مخزن باز می گردد. این سرکولاته شدن سیال درون پمپ آنقدر ادامه می یابد تا هوای درون پمپ کاملا تخلیه شده و پمپ آماده به کار شود.

 

پمپ خود مکش| پمپ مکش
                                                       عملکرد پمپ خود مکش

 

  جهت دریافت مشاوره رایگان و استعلام قیمت لطفا                                                                                                با شماره های

                                                                           05136650941- 05136650114

 تماس بگیرید، ما منتظر صدای گرم شما هستیم. شرکت تلمبه                                                                          توس (مونو پمپ ایران)

انواع برند های پمپ خود مکش:

پنتاکس

لئو LEO

لوارا LOWARA

HILD

اهمیت پمپ خود مکش

پمپ های خود مکش دارای پروانه مخصوص هستند که در طرف مکش پروانه پمپ اصلی نصب می شوند که در هنگام راه اندازی، ابتدا این پروانه، پوسته و لوله کش را از هوا تخلیه کرده و پس از پر شدن پوسته پمپ از سیال، پروانه اصلی شروع به کار می کند. در ضمن با استفاده از وسایل کمکی نیز می توان پمپ ها را به صورت خود مکش در آورد. در پمپ های خود مکش، احتیاجی نیست که لوله مکش آنها را از آب پر شود.

نکته: پمپ های تیغه ای، فقط برای سرعت های بالاتر از سرعت حداقل به صورت خود مکش عمل می کنند.

 

شرایط اصلی خودمکشی برای پمپ های گریز از مرکز به صورت زیر است:

سیال پمپ شونده باید قابلیت وارد کردن هوا را به صورت حباب داشته باشد تا هوا از قسمت مکش پمپ خارج شود.

بعد از اینکه مخلوط سیال هوا از طریق پره تخلیه شد، باید به هوا امکان جدا شدن از سیال داده شود و همچنین امکان خارج شدن یا جارو شدن هوای جدا شده نیز از طریق خروجی فراهم شود.

متریال پمپ خود مکش

  1. جنس پروانه: چدن، استنلس استیل و انواع آلیاژ های فولادی
  2. جنس شافت: استنلس استیل
  3. جنس پروانه: برنز، استنلس استیل و انواع آلیاژ های فولادی
  4. جنس سیل مکانیکی: تنگستن کارباید/اورینگ وایتون

دیزل پمپ های خودمکش (SP):

پمپ های خودمکش لجن کش سری (P) بر پایه آخرین تکنولوژی ها ساخته شده و به دلیل عملکرد قابل اطمینانشان حداقل 20 سال طول عمر می باشد. این پمپ ها به دلیل مونتاژ ساده و عدم نیازشان به موارد تاسیساتی منظم باعث کاهش چشمگیری در هزینه های سرمایه گذاری و عملیاتی می شوند.

این پمپ ها در سایز های 2 تا 12 اینچ قابل استفاده در پروژه های شهری، فاضلابی و صنعتی و همچنین انتقال انواع پساب و بطور کلی مواد دارای خورندگی ملایم و غیر فرار می باشد.

ویژگی های اصلی:

ساختار شکیل و عملکرد قابل اطمینان

دارای ظرفیت مناسب  خودمکشی و بدون نیاز به شیر یکطرفه

قابلیت عبور دادن ذرات بزرگ

دارای دریچه ای که در صورت گیر کردن پمپ کردن پمپ بتوان به راحتی آن را تمیز کرد.

دارای ساختار به شکل سوپاپ یکطرفه که پمپ را به سرعت جهت پمپاژ بعدی آماده می کند.

دارای قابلیت پمپاژ گاز و مایع بطور همزمان

سرعت چرخشی پایین، عملکرد قابل اطمینان، عمر طولانی، نگهداری آسان

 

قیمت پمپ خود مکش فاضلاب

خرید اینترنتی پمپ خودمکش که در کشور و با کیفیت بالا تولید می شود از طریق مجموعه مونو پمپ ایران امکان پذیر است. همچنین تولیدات پمپ خود مکش و دیگر پمپ ها را می توانید از شرکت تلمبه توس تهیه کنید. شرکت تلمبه توس با هدف ایجاد هدف مشتری محور بر اساس حذف واسطه ها و فروش مستقیم انواع پمپ های آبرسانی صنعتی و کشاورزی را در کشور آغاز کرده. ارائه محصولات و با کیفیت در سریع ترین زمان تحویل سفارشات و ارائه خدمات پس از فروش از برنامه های اصلی این مجموعه است.

                                           

“جهت خرید و مشاوره رایگان با ما، می توانید از اطلاعات زیر استفاده کنید”

مشهد، پیامبر اعظم (بزرگراه آسيايي) 25 و 27

 پلاک 69، واحد 4 شرکت تلمبه توس

   36650114 – 051

 36650941 – 051

09155155811

09010567595 🟢